01336nam a2200265 c 4500001001300000005001500013007000300028008004100031040001100072041001300083052003200096245031000128300002600438545005000464545005600514545007000570653011200640700001900752700004800771700004800819773015400867900001601021900001501037900001801052KSI00085169520110725150910ta110421s2008 bnk 000 kor  a0110010 akorbeng01a511.1305b한564ㅅc37(10)00a양배추에 오염된 병원성 미생물의 저해 및 화학적 손상세포 생성에 있어서의 화학적 살균소독제의 효과 =xEfficacy of chemical sanitizers in reducing levels of foodborne pathogens and formation of chemically injured cells on cabbage /d최미란,e오세욱,e이선영 ap. 1337-1342 ;c28 cm a최미란, 중앙대학교 식품영양학과 a오세욱, 한국식품연구원 안전성연구단 a이선영, 중앙대학교 식품영양학과bnina6026@cau.ac.kr aChemical sanitizeraChlorine dioxideaFoodborne pathogensaCabbageaInjured cellsa식중독a신선 식품1 a최미란4aut1 a오세욱,g吳世旭,d1966-0KAC2014162641 a이선영,g李善暎,d1976-0KAC2014162660 t한국식품영양과학회지.d한국식품영양과학회.g37권 10호(2008년 10월), p. 1337-1342q37:10<1337w(011001)KSE199602786,x1226-331110aChoi, Miran10aOh, Sewook10aLee, Sunyoung